Reactie plaatsen

Reacties

Han van der Aa
een jaar geleden

Beste John, ik heb ooit een Citroen Traction gereden, als liefhebber (dat gevoel er in te rijden....) Ik ben absoluut geen techneut, niet technisch. Nu zie ik wederom een Traction te koop, via marktplaats, een auto, rijdend, slapend kenteken. Maar ik heb dus geheel geen kijk op mogelijkheden en benodigdheden mbt restauratie. dus, de prijs voor deze auto> is deze correct> En zo ja, wat zou het betekenen om deze auto in goede staat te krijgen en te behouden; dus in onderhoud bij u aan te bieden (gehele onderhoud, jaarlijks en voorkomende reparaties? Zie https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/oldtimers/m1763168380-citroen-traction-avant-1956.html?previousPage=lr

Leon Heijmans
2 jaar geleden

Zeer tevreden over Jolitech

Al een aantal jaren vaste klant en nog nooit een slechte ervaring gehad.
Er wordt meegedacht over verschillende oplossingen en duidelijke communicatie.
Altijd vriendelijke ontvangst en altijd behulpzaam.

Zeker een aanrader.

Hans van Luijk
2 jaar geleden

Top bedrijf ! , goede service en veel kennis van zaken
Zeker aan te bevelen !

Bart den Boer
2 jaar geleden

Bij toeval in contact gekomen met John/Jolitech voor de restauratie van mijn Jeep Wagoneer. Ik had me geen betere restaurateur kunnen wensen!
John is een ingetogen en gepassioneerd vakman die in elke fase van de restauratie streeft naar originaliteit en perfectie. Of het nu gaat om het motorische deel, plaatwerk of interieur: gedegen kennis, vakmanschap en kwaliteit zijn dé trefwoorden. Elke stap in het proces gaat in goed overleg en alles wordt netjes gedocumenteerd. Eerlijk, duidelijk en zonder verassingen.
Dus mijn advies voor iedereen die overweegt zijn klassieker te laten onderhouden, repareren of restaureren: zoek niet verder, bij Jolitech ben je aan hét juiste én beste adres!